marți, 30 iulie 2013

Norii (remembering Sei Shonagon, 1)






* Norii pe care îi poţi acoperi întinzând mâna
* Norii ca o eşarfă în ploaie
* Norii care dispar noaptea în întuneric
* Norii mici ca boabele de lavandă
* Norii de deasupra clădirilor înalte
* Norii care fac din cer o lună







4 comentarii:

  1. vai ce frumos, vai, te rog, te rog, le traducem si le postam si pe sub sprancene, sa le vada si m, va fi impresionat!!!

    eu am ramas fara grai

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ma bucur ca ti-a placut si sunt ,sincer,uimita ca atat de mult...acesta este un proiect,daca nu e exagerat termenul, de cand am stat vara trecuta la voi,stii-si am citit cartea ei,simtind o suroritate pulsatila cu ea:) inca de atunci am facut cateva insemnari, insa apoi nu am mai avut curajul sa continui linia aceea - vezi tu,fiecare cuvant din insemnarile ei este ca o margica ce straluceste,discret si rafinat,sau incat sa iti ia ochii,iar impresiile mele sunt,mai degraba,ca niste margele de sticla ieftina,pe langa ale ei:)si totusi,cand ma uitam ieri pe ce am scris atunci,am simtit nevoia imperioasa sa tai unele,sa adaug altele,sa fac curatenie,cum spun eu, apoi sa depan firul mai departe...si nu m-am putut abtine sa nu postez, desi pretentiile mele sunt,cum am spus, cu adevarat mici; dar este unul dintre lucrurile pe care simt ca le pot face,chiar asa,sticlos:)

    o sa traducem,daca vrei tu,desigur; a doua fotografie am privit-o de multe ori -este din primavara- si de fiecare data nu m-am putut gandi decat la M:)

    RăspundețiȘtergere
  3. am atat de multe imagini cu nori deasupra blocurilor, dar nici macar una atat de frumoasa ca prima din aceasta postare.

    RăspundețiȘtergere
  4. o,le-am facut atatea fotografii,in functie de miscarea norilor,atatea,si de fiecare data acele turnulete sunt cand mai jos,cand mai sus,cand mai puternice,cand mai subtiri...:)

    (trebuie sa vii aici,sa le vezi:) ).

    RăspundețiȘtergere